Okej, jag är sämst! Men bara på låtsas.

Jag är väl medveten om att jag inte har uppdaterat på år och dagar men tack för att du påpekar det Aho. Den här dagen har varit hyfsat trevlig. Den första lektionen var svenska där vi fick skriva upp tre påståenden på en lapp som läraren sedan blandade ihop och delade ut till alla i klassen. Vi fick sitta i en ring och sedan argumentera varför man håller med det påstående som stod på ens lapp i 20 sekunder utan att sluta. Mitt blev "Jag tror att IQ sitter i hårfärgen" eller något. I vanliga fall brukar jag få panik och inte veta vad jag ska säga men den här gången flöt det på ganska bra. Jag kom nämligen på en högst ovetenskaplig teori om att eftersom håret sitter på huvudet så är det ju löjligt uppenbart att lite av hjärnans innehåll sipprar ut och färgar av sig på det. Jag är inte säker på om jag lyckades övertyga någon men det är ju mucho trevligt att retoriklektionerna har börjat ge resultat.

Hm, vad gjorde jag mer? Just ja. Det blidde ett kort besök på vårdcentralen för att de skulle sno mitt blod eller något. Jag är glad över att de bara fyllde ett litet rör den här gången i stället för fyra. Oh well, nu har jag i alla fall ett moderiktigt litet heroinistmärke i armvecket som jag kan skryta med. Alternitivt skrämma små barn. Jag ska tillbaka dit i morgon igen för att lattja med den där EKG-mojängen. Alltså missar jag både ped led och idrott. Trevlans!

En fråga till alla nissar på Östra. Är det bara jag som tror att vår käre, tragiska Heinrich har åkt på en släng av ADHD? Han skuttar runt som en liten hare och är allmänt svår att hålla reda på. Det är inte heller ovanligt att pojken dyker upp med diverse sår på armar och ben efter att ha försökt sig på något busigt och potentiellt livsfarligt påhitt. Idag började han till och med dansa med mig av någon okänd anledning. Sådant är bara roligt för folk som har lite motorik att skryta med.

Veckans roligaste: Jag fick MVG i Matte A. Yay for me!

Pluggisen är back in business!

Oh yeah! Jag fick MVG på nationella provet i matte A! Fatta hur mycket jag har gnällt och till en viss del pluggat för att få det där. Emi (haha, jag råkade skriva Emo först) och Andreas fick samma resultat som jag och båda reagerade med att bli alldeles tomatröda i ansiktet och börja skratta som psykotiska ekorrar. Jag tror att Tesseli blev lite rädd där faktiskt.

Tills på onsdag ska jag vara klar med bokanalysen. Mucho jobbigt eftersom jag trodde att jag kunde dissa den i cirka en månad till innan jag skulle vara tvungen att lämna in den. Major osis. Återigen uppkommer en anledning till varför man ska göra läxorna i tid.

Idag har jag mest suttit och nördat mig med Aho eftersom att min lilla klada hest Diana var sjuk. Hon var saknad. Chockerande nog så hade jag med mig min mobil idag. Carro ringde mig dessutom på den och jag upplevde ett short moment of panic innan jag tvingade mig själv att svara. Inget konstigt hände.
Just ja. På senaste tiden har jag lagt på mig en massa skumma tvångstankar som återigen är relaterade till min perfektionism. Bara en massa småsaker egentligen men jag kan inte koncentrera mig om jag ser sånna hemskheter. På spanskan stod bordet en aning snett, läraren suddade inte bort allt från tavlan och igår så var en lampskärm så sned att jag tvingades vidta åtgärder. Hua! Nu ska jag göda mig med en semla.

Varför kommer söndagsångest alltid på söndagar?

Som ett brev på posten har jag nu min plikttrogna ångest. Kul att man har något man kan lita på i alla fall. Just nu är det skolan som håller på och spökar innanför pannbenet. Mer specifikt så är det en viss uppgift i svenska som vägrar att försvinna hur mycket jag än ignorerar den. Nog för att jag struntar i alla uppgifter i det ämnet men den här ska vara inlämnad på tisdag så jag känner mig något pressad. Jag längtar så sjukt mycket till sommarlovet eftersom jag intalar mig själv att allting kommer vara bra då, även fast jag är plågsamt medveten om att jag bara kommer hitta nya saker att oroa mig för. Åh vad jag önskar att det bara fanns en avstängningsknapp för det här.

Jag är jävligt frustrerad just nu. Jag vill bara lägga mig ner och sova och sedan vakna upp när det känns värt besväret. Ey bloggläsare, försök att övertyga mig om att livet inte suger fullt så mycket som jag vet att det gör. Det kan bli erat livs uppdrag. Seså, cheer me up!

Uppdatering is harder than you think

Okej, okej jag veeet att jag må vara den sämsta bloggaren i hela världen med tanke på min torftiga uppdatering men jag har bara inte hunnit. Ni som känner mig hyfsat bra var nog snabba med att genomskåda min alltför uppenbara lögn. Jag har faktiskt inte gjort ett skit jag vet inte hur länge. Detta ska det dock bli ändring på. Lördagen spenderades i allmänhet med att svulla. Jag var lite halvglad eftersom jag återigen hade gått ner i vikt och tänkte att lite svullande minsann inte kunde skada. Det blidde obscena mängder choklad, chips och popcorn som givetvis toppades med en semla. Jag mår fortfarande illa av denna lilla överkonsumering av kolhydrater och fett. Det hände väl inte så mycket mer. Jo, Aho spenderade hela kvällen med att dissa mig på msn. Det känns som hon har bytt ut mig mot Fejk-Kim. Lågt Aho, mucho lågt!

I den nära framtiden kommer det att firas att en del personer har åkt runt x-antal varv på jorden. Det är nämligen Broder G som blir myndig och min tvillinghest Diana som fyller 17. Detta skall firas med pompa och ståt, I tell you!

Annat kul? Nope. Tråkigt däremot för på fredag ska jag återigen besöka vårdcentralen för att göra EKG och andra roliga grejer. Vet inte om jag ska fara dit i morgon också för att göra om mina blodprov och shiz. Läkare brukar ju som bekant vara drygare än Yes men jag hade turen att få en som verkar trevlig. Jag har major ångest inför det ändå eftersom jag ogillar alla situationer som tvingar mig att prata med folk men det känns okej. Jag ska ju dit för att utesluta att min hjärtklappning beror på något fysiskt. Min mamma tror ju som sagt att det är stressrelaterat och jag kan bara hålla med. Om så visar sig vara fallet så måste jag dessvärre hålla på med sån här stresshantering och det pallar jag inte för jag kan verkligen inte prata med folk. Det är omöjligt. Jag kommer ändå bara svara att allt är bra på varenda fråga så det blir time wasted för oss båda. Åh, varför kan inte cheesecake vara svaret på allt?

The one and only!

Min käre Aho har nyligen börjat klaga på mitt namn. Det är nämligen så att hon har skaffat en äldre skinheadgrabb som hon håller på att prata med på msn och givetvis så har denna människa skamlöst nog härmat mig i sitt val av namn. Naturligtvis så insisterar jag på att hon numera ska kalla denne unge man för Fejk-Kim men hon verkar inte tycka om mitt förslag. Har hon ingen skam i kroppen? Klart att jag ska ha kvar mitt namn och inte han! Jag var ju trots allt först.

Den här dagen har bortsett från namnstölden varit angenäm. Och ja, jag kommer prompt att envisas med att skriva som en svengelsk pensionär vilket jag ser som ett stort långfinger i anskitet till de ungdomar som inte bemödar sig med att ens försöka stava någorlunda korrekt. Tillbaka till ämnet. På lunchen hade vi något troligen ointressant samtalsämne eftersom jag knappt kommer ihåg vad som sas. Detta har dock ingen betydelse eftersom vi hormonstinna tonåringar ofta brukar ha grava associationsproblem vilket gör de flesta situationer så mycket roligare. Jag satt namligen och pratade med Diana och sa då något i stil med "Du, mat och ljus har ett väldigt speciellt band" varpå han svarade "Haha, ja. Allt som går att stoppa i munnen liksom." Stackars Natta var nära att kvävas av potatisen som tvingades ner i helt fel strupe av det förtryckta gapskrattet.

Gud vad jag är glad just nu! Jag har just lämnat in ett nästan fem sidor långt arbete i pedagogiskt ledarskap och det är dessutom inlämnat nästan en timme i förtid. Sicken skillnad! Jag som brukar lämna in flera månader efter deadline. Låt oss hoppas att jag får bra betyg på den också.


Spontan lycka in every corner

Idag har varit en sån där dag där jag har varit alldeles omotiverat glad. Liksom helt utan anledning! Är det inte fantastiskt? Jag har faktiskt gjort skitmycket på mitt arbete om manligt och kvinnligt ledarskap idag. Seriöst, för några veckor sedan kunde jag inte komma ihåg senaste gången jag var lycklig eller frivilligt gick ut ur huset. Okej, det sistnämnda har ännu inte skett men det är på god väg!

På tal om olyckligheter så läste jag min gamla dagbok och fick genast ångest över vilken fjortis jag har varit. Jag vill inte ens tänka på det. Jag var även deppig som ett jävla får back then. Inte en enda glad sida! Så om jag har förstått mig själv rätt så har jag varit deprimerad i typ fyra år. Fatta vilket waste of time! Men det är tydligen ärftligt så jag ska inte bli förvånad.

Jag sitter just nu och snackar med Hoe om diverse roliga saker och jag kan berätta att hon är helt fucking out of her mind! Hihi, jag kanske överdriver en aning men hon är lite galen just nu. Det verkar som om jag spenderar på tok för mycket tid med henne för nu har till och med hennes killsmak smittat av sig på mig. Hon sitter och dreglar över en massa heta skinheads just nu och jag kan bara hålla med. Tyvärr visar det sig ofta att dessa pojkar är nazister också och det suger ju rätt hårt. Jag blir förvånad mig själv.

Morgondagen är allmänt lång och dryg och avslutas kallhjärtat med ett gammalt hederligt beep-test. Skänk bort lite energi till mig va?

Not russians, russin!


Today is a sad day..

Fy fan vad hemskt! Jag syftar givetvis på Heath Ledgers tragiska död som jag hörde talas om på TVn imorse. Känns så ofattbart att han av alla människor går och trillar av pinn bara sådär. Tycker så synd om hans lilla dotter också. Det är ganska konstigt att man kan bli så pass berörd av att någon man inte alls känner går bort men han var så jävla normal. Skulla vara en helt annan sak om det var Brittan. Heath har jag betydligt mer sympati för. Natta ringde till och med sin mamma för att berätta det. Åh, det absolut värsta var när klassen senare på dagen kollade på Bridget Jones och låten Can't take my eyes off of you började spelas i bakgrunden. Alltså den låten han sjöng i 10 things I hate about you. Så sorgligt.


Otursdag

Min stackars Aho har lyckats med konststycket att ramla och slå huvudet i asfalten på väg till skolan idag så hon var icke närvarande. Så nu sänder ni glada tankar till henne!
Idag klockan halv 9 när jag kom till skolan så visade det sig att vi inte hade en vanlig historialektion. Vår käre lärare Gunnar har nämligen råkat ut för en hjärtinfarkt och var därför naturligtvis inte närvarande. Tycker så synd om honom. Han är mycket speciell må jag säga. Han kräver att vi kallar honom antingen för hans riktiga namn eller Högt ärade herr magister, förklarar hur mycket ett MVG kostar i hans kurs, berättar om sitt hat mot Gustav Vasa och halkar alltid in på de mest förunderliga små sidospår. Krya på dig Gunnelito!
Dagen avslutades med en retoriklektion där vi satt och såg på några berömda tal. Jag störde mig något enormt på I have a dream snubben! Han snackade så jävla långsamt och på ett släpigt men ändå rytmiskt sätt som fick mig att vilja resa tillbaka till Lincoln Memorial och ge honom en redig smocka i hopp om att få honom att snabba på lite. Palmes kritiserande av bomberna i Hanoi var däremot mycket mer uppskattade från min sida. Hur kommer det sig att det bara är sossar som är bra på att hålla tal? Har de mer talang för ämnet eller är det för att de har råd med de bästa talskrivarna? Nu visar ni att ni har åsikter, flickor.


Dagens låt



Min käre lilla korean har underligt nog aldrig hört talas om detta underbara band så jag känner att det är min plikt att leda henne mot upplysning. Hittade tyvärr inte min favoritlåt så ni får nöja er med denna. Enjoy!

*Bliiink*

Denna dag var faktiskt hyfsad. Spenderade lite tid med med Hoe och min själsfrände Diana. Aho hade faktiskt med sig en kompis till skolan idag. Han var lång och tyst. Sånt tycker jag är bra. Efter skolan skulle dessa nissar dra in till stan och jag vägrade som vanligt att följa med. Men jag lovar små barn, någon gång ska jag hänga med.

För att visa hur snygga mina nissepellar är så får ni bilder på dom.
Diana & Aho

image62 image63


Frustrerande

Ni vet sånna där dagar, oftast måndagar, när man vaknar upp och känner att man helst av allt bara skulle vilja sova föralltid men att man alltid, tapper som man är, masar sig upp och ger sig av till skolan ändå bara för att få reda på att första lektionen är inställd.  Idag var en sådan dag. Promenaden dit blev dessutom alldeles förgylld av köldskadorna man fick av att trotsa det satans snöregnet. Inte blir man gladare av att se fyrans Anders Nylund påpeka att detta väder kommer att hålla i sig större delen av veckan. Yay..

Nu på håltimmen har jag lagat lite mat, bloggat (uppenbarligen) samt övervägt att börja plugga. Fniss!

Sneaky Cat, mystiken tätnar...

Ni kommer väl ihåg min konstiga lilla sötekatt Maja? Nåväl, igår bestämde hon sig för att bete sig ännu mer besynnerligt än förut. Jag satt nämligen och intervjuade min käre moder inför mitt arbete i pedagogiskt ledarskap när vi hörde jamande utanför fönstret. Mami ville gå och släppa in henne men jag sa att vi kunde göra det om några minuter när vi var klara. Vi fortsatte prata och innan vi vet ordet av så ser jag en grå kluns komma flygande mot fönstret. En stor duns följde och vi kom snabbt som fan upp på fötterna. Sneaky Cat hade försökt hoppa genom rutan! Stackars katt alltså. Need I say att hon såg lagom glad ut när hon kom in igen?

image61
På just denna bild var Maja en liten kattunge. Nu är hon stor och fet, men jag älskar henne ändå.


Hejsi!

Jag har varit lite frånvarande på senaste tiden men jag lever fortfarande. Yay. Änywayz, jag har sjukt mycket läxor att göra men som vanligt så skiter jag i det. Varför ska jag plåga mig igenom en massa arbeten om jag inte anser att det finns någon jävla mening med dom? Jag orkar inte. Vet inte vad jag ska skriva.

Blast from the past

Eftersom Aho lade in en printscreenad bild från gamla hederliga Lunarstorm på bdb så blev jag påmind om om att fjortisarnas paradis inte har upphört att existera, min frånvara till trots. Jag bestämde mig därför för att logga in på min gamla användare (som fortfarande finns!) och se i fall något nått hade hänt. Inte då, men jag hann med att kila i min gamla blogg. Det var tillräckligt intressant för att jag ska idas ge er ett smakprov på vad som skrev way back in 2006.

"Jag skriver för mycket om skolan i min blogg. Och då tänker du säkert att det kommer bli ändring på det när lovet kommer men icke! Maha, jag stressar. Och nu får vi inte ta läxor. Vadå, ska jag va tacksam eller? Det gör mig bara ännu mer stressad. Får jag inte mitt jävla mvg nu så byter jag skola. Det är också ditt fel.

Och ja, jag menar du som läser den här skiten. Det är ditt fel. Jag hatar dig. Dö."

Jag gjorde listor back then. Här är några svar.
"Har du några homosexuella vänner: Carro har varit ovanligt gay den senaste tiden men nej
Framtidsdrömmar: Jag vill bli brandman. (Brandkvinna låter bara fel)
Brukar du lita på folk: Inte en jävel
Ven fick du sms från senast: Jag hatar mobiler
Telefon eller internet: Jag undviker telefoner"

"I morgon är det skola. Dö."

"Jag tänkte spendera kvällen med att se på ett två timmar långt program om Judas men min mor vill se på en film så det blev inte som jag ville. Glädjedödare. Och sedan kommer ett program om Tempelherreorden eller något. Det får jag inte heller se. Jag får helt enkelt nöja mig med att se den där grejen om Da Vinci koden i morgon. Kul.
Nu i sommar tänkte jag genomgå en sådan här kulig personlighetsförvandling hade jag tänkt. Jag ska också börja träna. JAK SKA BLI SNEL I SÅMMAR. Dö."

 
Okej, det här inlägget skrev jag mest för att poängtera hur pass lite jag har förändrats på alla dessa år. Jag är precis lika positiv och underbar nu som då! Men erkänn, är det inte lite gulligt att jag avslutade alla mina inlägg med den söta lilla uppmaningen "Dö"? Too precious for words!


Lunchrast at Östra

Sitter just nu framför en av datorerna i naturkorridoren och väntar på att någon kul nisse ska uppenbara sig. Dagens lunch bestod av lappskojs vilket är bland det vidrigaste som finns på denna jord. Det vegetariska alternativet var typ rödbetsbullar. Eh.. what?! Ska det vara gott? Aja, jag ade trevligt sällskap av några flickor från min klass och några estetpojker. Olyckligtvis hamnade jag på stolem mitt emot Kakan. För er som inte vet det så tycker jag att Mr. Cookie tittar alldeles för konstigt på mig för att jag ska våga se honom i ögonen ever again. Typ. Medans detta ignorerande pågick passade Kotten på att sno potatis av mig. Mucho lågt.

Yayers, jag slutar 14.30 idag! Min tidigaste dag faktiskt. Men lite drygt är det ju att vi avslutar med fysik. Hmpf.

Jag ska nu informera er om att jag, Carro och Sinem sitter och "chillar". Kul va?


This is for all you brothas out there!

Gudars skymning, jag har så tråkigt att jag nästan avlider på fläcken. Jag har en sån enorm tristress just nu att jag bara måste komma ut ur huset någon dag. Kan ju bero på att jag inte frivilligt har lämnat huset på ett bra jävla tag. Det var väl för kanske en månad sedan som jag bemödade mig att stiga utanför dörren. Ingen som har lust att hitta på något?

Haha! Det här är säkert en sån grej som gör att folk kommer tycka att jag är ännu konstigare än vad jag är. Jag kom att tänka på att jag avslöjade för Hoe och Diana att jag i hemlighet har hatat dom vid ett flertal tillfällen utan att så mycket som antyda att så var fallet. Det är för att jag kan bli sur eller ledsen för de mest outgrundliga anledningarna. Det kan vara allt ifrån att folk betonar vissa meningar på fel sätt eller att någon skriver alldeles för många punkter efter en mening på msn. Sånna saker sätter igång min tankeverksamhet rejält. Det förstnämnda får mig oftast att uppfatta folk som otroligt dryga och osympatiska varelser beroende på vad det är dom babblar om. Det här med punkterna kan å andra sidan få mig att tro att personen i fråga är uttråkad, tvivlar på något eller är allmänt grinig. Allt beror ju givetvis på situationen men det är normalt för mig att sitta och analysera allt som sägs och görs. Jag tror nog att flickstackarna aldrig kommer att kunna prata avslappnat med mig igen, haha!

Åh, jag fick värsta flashbacken just nu! Jag tänke på en dröm jag hade om att jag skrev ett blogginlägg om hur mycket jag störde mig på Aho, eftersom hon på något sätt hade lyckats väcka min vrede. Lite senare kanske jag ska ta och blogga om alla de störda drömmarna som kommer titt som tätt så att ni kan få analysera dom. Tydligen så verkar jag ha en undermedveten besatthet av amerikanska rappare.. Förklaring tillkommer.

Tja peeps!

Jag sitter just nu på skolans mediaavdelning och väntar på att min lektion ska börja. Nu på lunchen var det någon kille som satte sig vid vårat bord och började snacka med Hoe. Både jag och Diana började undra vad det var för underlig snubbe som satt och stötte på Aho men det visade sig vara en gammal barndomskompis. Trevlans. I övrigt har dagen inte varit ett dugg underhållande så jag ska inte tråka ut er med detaljer.

Btw, vad vill ni att jag ska skriva om i min lilla bloggis? Vill ni ha mer bilder, åsikter, svammel eller vad? Passa på att skriva vad ni tycker nu, barn.

Planer and stuff

Tydligen så är det lite roliga saker som händer i den nära framtiden så jag bestämde mig för att göra det Kimigirls gör bäst: En lista!

◊ Movie night hos valfri gosse eller tös där det ska lagas tacos och rejäla mängder cheesecake! Det senaste var givetvis mitt och min fellow gräddfanatiker Dianas utmärkta påhitt. Själva filmerna är mindre viktiga men för att det ska bli någorlunda trivsamt för Aho bör det finns med åtminstone en snygg skinhead med i handlingen.

◊ Fjortiskväll! Ni kan nog lista ut att det innebär en hel del cider och en jävla massa låtsasfylla för vår del. Än så länge är det jag, Hoe, Sälen, Cäru och Herr Novotny som ska ägna oss åt detta men eftersom FjOrTiZzaHr är flockdjur så är det möjligt att det tillkommer fler.

◊ Jag och Carro ska till kyrkan någon söndag för att se Herr Novotny sjunga några ljuva sånger. Sounds like fun, right?

◊ Den kladaste hesten i universum har snurrat runt på jorden i hela 17 år nu i januari och det tycker jag att vi ska fira med kopiösa mängder saft och tårta! Ett ypperligt tillfälle att låta partyhatten åka på. Det är ännu oklart om Diana kommer att dissa denna eminanta plan för att gå ut och supa men låt oss hoppas på det bästa.


Äntligen!

Ta en titt för er själva. Speciellt på den likka rad som är diskret understruken med rött. Me so happi!
image60

Jävla as

Min mamma kom just in i rummet och frågade i fall jag har gjort några läxor i helgen. Självklart svarade jag nej på den frågan och då börjar hon givetvis fråga om vad har har gjort i stället. Ingenting alltså. Hon börjar då att gnälla om att jag inte ens försöker göra något varpå jag svarar att jag inte kan göra det. Det är tydligen jävligt svårt att få in i hennes huvud.
Ni kanske ska veta att jag ytterst lämnar in ett arbete om jag inte är nöjd med det, vilket är väldigt sällan. Jag kan inte heller börja skriva något eftersom jag alltid blir missnöjd och i slutändan skriver om hela skiten i alla fall. Det är otroligt jävla påfrestande att aldrig bli nöjd med en enda sak sak man gör. Jag har inte varit nöjd med någonting jag har gjort på flera år och får därför en massiv jävla ångest som följd. Varenda gång. Det spelar ingen som helst roll om uppgiften är stor eller liten. Ta detta och lägg till den stora stressen som skapas av att arbetet ska vara inlämnat i tid. Och ni vet väl alla hur bra jag fungerar under stress? Inte alls! Hela jävla tankeverksamheten låser sig totalt och jag blir inte ett dugg produktiv. Uppenbarligen är detta för svårt för min mamma att förstå.
Kommer ni ihåg den där lyckan som jag pratade om tidigare? Glöm den. Jag visste att det var för bra för att vara sant.

Ny termin, nya tag

I morgon börjar vårterminen vilket känns både bra och dåligt. Bra för att jag får några tidigare dagar men dåligt för att det blir mycket mer arbete än tidigare. Nya kurser för i år är Fysik A samt Matte B. Inget jag ser fram emot. Matten kan ta sig för våran lärare är den sämsta i hela världen. Jag menar, hur i helvete får fan mer en hälften av eleverna att misslyckas med A kursen? Nej, jag tror inte att våran klass att dummare än andra naturklassen där ungefär hälften av elever fick MVG. Failandet beror helt enkelt på att ingen förstår vad läraren snackar om eftersom hon inte bemödar sig att förklara det på ett språk som vi förstår. Sedan har vi ingen tid till att jobba själva eftersom hela lektionerna går åt till genomgångar. Hon är inte pedagogisk för fem öre.
Tillbaka till fysiken. I det ämnet ska vi ha LO (Lars-Olof för de utomstående). Han är väl lite seg men det löser sig nog. Hela kursen kommer troligen bestå av att skriva diverse labbrapporter och annat ensdigt arbete. Min käre nörd tillika klasskompis Andreas kan knappt bärga sig.
Slutligen till det bästa på hela året, jag slipper styrketräningen! Jag fick G i det ämnet. So not cool, dawg.

image59

Idrott på fredagar? Vad tänker dom med?

I don't think there will be a return journey, Mr. Frodo

Dagen jag aldrig trodde skulle komma har anlänt. Det är en dag vars existens jag både hånat och fruktat. En jag aldrig trodde jag skulle få uppleva... Det är just denna dag jag har insett storheten med Sagan om Ringen.

Fantasyhatare som jag är har jag alltid alltid förlöjligat allt som har med orcher och alver att göra men not today. Igår satt jag nämligen och halvkollade på den sista filmen när jag till min stora fasa plötsligt blev förälskad i hela handlingen. Jag började le åt de söta små hobbitarna med sitt lockiga hår, pittoreska små hus och alldeles för korta ben. Och i synnerhet sättet de sprang på. Jag kom på mig själv med att tänka "Spring nu lille hobbit, spriiing!" bara så att jag skulle ha något nytt att smajla åt. Ja, i det jävla ögonblicket ville jag faktiskt vara en hobbit! Och det var en jävligt intensiv vilja kan jag avslöja. Allt annat i filmen var också oerhört perfekt. Jag menar, flickorna hade jättefina namn som Arwen och Eowyn och såg helt sagolika ut allihopa. Och Smeagol! What's not to like med honom? Han var nog den enda som hade humor på det där stället. Jag hörde i alla fall inte att någon annan drog tjockisskämt och Sam. Söt var han också för den delen. Det var däremot en sak jag inte förstod. Hur i helskotta kan man slösa bort überlångt och alldeles gudomligt platinahår på Legolas?! Grabben har ju för fan spetsiga öron och springer runt och lallar med pilbåge! Jävla tönt. Ingen personlighet hade han heller. Nej, det var en skandal utan dess like. Banne mig alltså.

Det slog mig just att om den här trenden fortsätter så kommer jag kanske få någon användning av de Harry Potter böcker som står prydligt uppradade på min bokhylla men som jag aldrig bemödat mig att läsa ut. Men, imponerande nog har jag läst halva första boken! Sicken bedrift!

Och du som läser det här, vilket läger tillhör du? The lovahs eller haterz?


Säg att våren stannar kvar forever and ever.

Det känns verkligen som vår nu. Det är sol ute och faktiskt hyfsat varmt. Ja, enligt mig är det varmt så fort termometern visar plusgrader. Jag hoppas innerligt att vädret förblir så här underbart ett långt tag framöver. Favoritårstiden number one säger jag bara.

Den här dagen har hittills varit mucho trevlig. Min moster och hennes hundar kom över och hjälpte till med maten. Okej, hundarna kanske inte var så delaktiga i matlagandet men ni fattar. Det blev en superkryddad quornfärspaj med paprika, tomat och ost. Supernajs! Jag passade på att kela en massa med mina älsklingar och sedan även med Sneaky Cat när hon kom hem från något random äventyr i stora vida förorten. Jag har kommit på att jag älskar Maja jättemycket. Hon är så fantastisk. Det var dagens uppenbarelse.

Nu när jag har blivit på detta vårhumör har jag även börjat längta som en galning efter påsken, som råkar vara min favorithögtid. Vi åker alltid till landet och firar med diverse kusiner och sysslingar. Det här året blir det lite annorlunda eftersom våra grannar där nere har flyttat och en familj från Haninge (!) har köpt deras hus. Men så länge de låter mig använda deras brygga samt jaga mina kusiner över deras tomt så är det lugnt.

Känns det inte bra att jag skriver ett positivt inlägg för en gångs skull? Nu kommer jag kanske få kommentarer i stil med "Vem fan är du och vad har du gjort med Kim?" men ni kan andas ut. Det är fortfarande jag fast i ett lätt ADHD tillstånd. Liksom, jag är glad för första gången på evigheter. Sån där värdelös spontanlycka till och med. Nu håller vi tummarna för att det håller i sig.

"Destruction cometh; and they shall seek peace, and there shall be none"

That's right folks! Min fantisibrist vad det gäller rubriker har fått mig att använda mig av bibelcitat för att fylla tomrummet. Och fler ska det bli!

Den här dagen var muy bien med tanke på att vi bara hade två lektioner. Jag antecknade flitigt på historian och latade mig på engelskan. Perfekt komplettering alltså. Min lilla korean Alex var mindre deprimerad idag med tanke på att Emi var tillbaka från Thailand. Hon var brun den jäveln. Koreanen var även oerhört spattig dagen till ära. Under en lektion tryckte hon in en stiftpenna i halsen på mig med motiveringen "Här får du knark, din narkoman!" för att sedan börja skratta som en psykotisk ekorre. Läskigt.

Ack nej! Till mitt störa förtret upptäckte jag just att bilddagboken har suttit upp en fin "Bilddagboken är snart tillbaka" ruta vilket är mucho störande eftersom det faktiskt betyder "Bilddagboken är tillbaka om tre evigheter".

Äsch, jag har inget vettigt att skriva. På återseende.


What's that smell?

♦ Ända sedan barndomen har jag haft en konstig förkärlek till vissa dofter. Då talar jag inte om parfymer eller något sådant mesigt utan om saker som luktar kemiskt.  Några av favoriterna är bensin, nagellack, rengöringsmedel, målarfärg, lim, aceton och salubrin. I love it! Sedan har dessa substanser oturligt nog den negativa egenskapen att de bränner hjärnceller som bara fan. Fast ärligt talat så skulle jag hellre gå runt och sniffa aceton hela livet än att lukta på rosor. Min moster är faktiskt likadan. Skönt att någon annan också tycker om att dröja kvar på bensinmackerna lite extra länge.

Vad tycker ni om dessa gudagåvor till dofter? Har ni några andra besattheter när det gäller lukter?

Ropen skalla, porr åt alla!

FREE PORN! HOT NAKED TEENAGE GIRLS! LESBIAN SEX!

Jag undrar om det här diskreta budskapet ger mig fler besökare. We shall see!

Duktig flicka

Yäs, jag har nämligen suttit i flera timmar med mitt styrketräningsarbete. Har i och för sig bara hunnit skriva generellt om doping och om anabola steroider och efedrin. Detta betyder alltså att jag jag måste skriva om uppkomst och behandling av meniskskador för att bli klar. Kuligt värre. Jag har dessutom en mattediagnos tills i morgon och ped led och engelska till på fredag. Usch.

Min käre moder tycker att det vore vist att besöka vårdcentralen igen för att kolla upp hjärtklappningen. Jag får det ganska ofta. Dels vid lätt rörelse som att gå upp för en trappa eller att bara gå och i vissa fall får jag det när jag vilar. Som nu till exempel. Just nu har jag en vilopuls på 112 slag per minut. Lyckat va?

Äsch, nu blir det en paus för TV. I kväll är jag tillbaka framför datorn för att plugga färdigt. I can't wait..

Tjena mannen!

Tisdagen rullade på så fint så fint. Fick sluta tidigare från retoriken idag men jag, Mickis och Heinrich var retards så vi fick stanna kvar ett tag. Vi hade nämligen inte hållit våra instruerande tal. Anyway, när jag kom hem visade det sig att farmis och farfis var på besök och ni vet väl vad det innebär? Tårta! Diana kommer bli såå avundsjuk.

Ey, vet ni vad? Min ångest dämpats lite vilket betyder att jag är en happi gurl. Däremot påpekade Kotten att mitt hjärta slog jäkligt fort. Och imponerande nog hörde han det när han som vanligt skulle kramas. Sicken talang! Men bad news för mig eftersom det betyder att min hjärtklappning fortfarande är kvar. Nedrans!

Because you're mine, I walk the line



Bara för att jag som så många andra älskar både filmen och låten. Lyssna och njut!


And the hate continues...

Raah! Jag är så fucking jävla arg! Ni kommer väl ihåg katten som vi passade över julen? Hennes ägare hade bestämt sig för att avliva henne om ungefär en månad om hon inte slutar kissa i sängen men idag var det andra bullar. Min mamma hade frågat ägarinnan hur det stod till med Maja varpå hon svarade "Ja, jag tror att det är dags för henne att åka till himlen." Mami, min käre djurrättsaktivist blev alldeles förfärad. Jag menar, VEM I HELVETE AVLIVAR EN KATT FÖR ATT DEN KISSAR I SÄNGEN?! Tydligen så tyckte hennes man att det var alldeles för äckligt för att kunna stå ut med. Uppenbarligen så har dessa imbeciller aldrig hört talas om att stänga sovrumsdörrarna. Den mest simpla och fredliga lösningen kan tyckas. Och till råga på allt så vill de köpa en ny katt! Som en jävla ersättning till deras djurplågare till barn. Och ungarna avlivas minsann när de kissar på sig. Varför skulle det då vara värre med djur? Det är ta mig fan en övergående fas. Nej, vissa människor har ingen som helst hand med djur. Men det som förvånar mig mest med det hela är att det faktiskt finns veterinärer som avlivar djur helt utan anledning. Gör mig en tjänst och skjut skallen av er allihopa.

Så nu är vi kattägare.

♥Allmänbildning för de obildade.

Jag överlevde!

Yay for me! Första dagen i skolan är avklarad. Hela förmiddagen gick jag runt med mitt vanliga ToTaL dArKnEsS humör men det löste sig till slut. Jag och Hoe roade oss större delen av dagen med att vara så politiskt inkorrekta som möjligt. Vi talade även om att jag inte tycker om hennes kompisar utan att ens ha träffat dom. Speciellt en jävel som har tveksamma åsikte om både det ena och det andra. Jag har bara en sak att säga till honom: Jag är jude! En annan sak som stör mig jävligt mycket är att det är så satans varmt i skolan. Och eftersom eleverna envisas med att vara så nedrans många så får jag värsta hjärtklappningen. Jag sa ju att jag inte är social! Däremot så sket jag i styrketräningen. Jag är så bad assig som man kan bli. Fast idag ska jag banne mig göra ett försök till att skriva ett tal och plugga inför det sista datakunskapsprovet. Wish me luck!

Ahos önskan är min lag



Jag lägger nu motvilligt upp en film från en pluggkväll på Hoes begäran. Titta och njut.

Positiva klubben har anlänt

Nu ska jag beskriva hur kul min morgondag ska bli. Först kommer jag att vakna, göra mig i ordning och få tre dussin ångestattacker. The usual. Sedan har jag följande lektioner:

Svenska - jag hatar svenska
Lunchrast - jag hatar lunchrast
Spanska - jag hatar spanska
Matte - jag hatar matte
Engelska - jag hatar engelska
Styrketräning - jag hatar styrketräning

Och det ska bli såå roligt allihopa! Jag är såå glad för det! Okej, det här är bara ett försök till att hålla mina nyårslöften. Att vara positiv alltså. Jag kom just att tänka på att jag inte kommer ihåg när jag gick utanför huset senast. Det kanske är värt att skutta ut genom dörren för att se om allt är sig likt?

Haha, min mamma gav mig en CD-skiva med avslappningsprat på. Hon tror att det kan hjälpa mig att somna. No offence, men det skulle vara betydligt mer effektivt att drämma till mig med en slägga i skallen.

Fat chick to be?

Seriöst, jag kommer inom kort att förvandlas till en valross. Anledningen? Jag har en stor jävla 2000g kartong innehållandes Schweizernöt på mitt golv och ja, den är snart slut. Så om jag har förstått det här rätt så har jag sedan början på lovet tryckt i mig cheesecake, julmat, vanlig mat och ca 2kg choklad? Kombinera det med en extrem brist på motion. Jag svär att det är precis som den där reklamen där en man med lugn röst förklarar hur fettet sätter sig i blodådrorna "och täpper till" samtidigt som man får en fin vy av någon som dricker en smaskig milkshake. Allt så att man ska få så dåligt samvete som möjligt. Så nu sitter jag här i mitt überrosa rum och håller utkik efter tecken på att mina artärer långsamt fylls med choklad vilket med all säkerhet kommer att resultera i en maffig hjärtinfarkt. Tydligen så ska man känna en smärta som strålar ut i vänster arm samt bröstsmärtor och annat skit. Kvinnor ska även ha mer subtila symptom än män. Man kanske inte ens märker något. Alltså.. jag kanske har en hjärtattack just nu! Aaah! Är det läge att börja sörja sig själv nu?

So not true!

image58

Tänkte att jag skulle lägga upp mitt resultat från det här testet. Inte det mest seriösa man kan hitta men jag fick ändå en sån här "wtf?" känsla av det så jag tvingade en massa folk att också göra testet. De fick naturligtvis low på de flesta vilket jag tyckte var ytterst misstänksamt. Men de är givetvis lögnare hela bunten har jag kommit fram till.

Okej, jag må vara den mest paranoida personen on earth men borderline?! This can not be! Gör testet själv och skriv vad du fick.

Och så kom en dag till

Jag lyckades somna runt 4-5 igår. Jag gick upp klockan 10 eftersom jag skulle plugga men det har inte blivit av än. Får väl ta tag i det snart. Jag känner mig jävligt uttråkad. Jag vill bara sova igen. Skulle vara trevligt att gå i ide och vakna upp när det är Mars. Because I like våren liksom. Vafan är vi för lodiga djur som inte ens kan sova under det värdelösa vinterhalvåret? Nåväl. Det skulle vara trevligt att käka nu. Men jag pallar inte.

*SLAP*

Okej, jag hade just en fin liten panikattack med allt vad det innebär. Detta berodde väl mest på att jag behöver sova för att jag ska upp tidigt i morgon men det är helt jävla impossible. Jag kan fan inte somna! Så jag betedde mig som ett jävla sär istället. Mycket lyckat. Jag måste verkligen bli klar med styrketräningen innan måndag annars lär jag väl få BUS i det ämnet. Dessutom har jag en förjävlig värk i benen. Usch, och så låg jag och tänkte på studielån vilket gjorde att paniken växte sig ännu större. Jag kommer nämligen never ever att få det. Saker som innebär att vara skyldig någon mer än ca 100 kronor ger mig ångest. Haha, ni sitter säkert och tänker att det här är jävla fjuttiga problem och att jag borde rycka upp mig lite men neeej då! Problemen kan vara hur simpla som helst. Som för ett par dagar sedan då hela min kväll förstördes av en jävla kudde. Det var ju ytterst roande.

Just nu vill jag helst sova fram till sportlovet, och när det lovet kommer ska jag banne mig sova lite till.

Festivalsommar?

image57

Igår fick jag en liten rolig idé om att man kanske skulle dra på festival i sommar. Jag snackade igenom saken lite med Aho och vi kom fram till att det verkade alldeles förträffligt att ströva omkring i leran mellan diverse bajamajor. Det kanske inte låter så najsigt men det skiter vi i. Vi klarar oss med ett fräsigt tält och en jävla massa desinfektionsmedel. Så nu hoppas vi att det blir så va. Jag och Snowflake skulle vara koolast. Garanterat.

Snart måndag

Trots att det är ett par dagar kvar på lovet kan jag inte låta bli att tänka på hur hemskt mitt liv kommer att bli på måndag. Att jag kommer bli sjukt jävla stressad över de miljoner uppgifter som säkerligen kommer delas ut. Usch. På tal om hemskheter, är det någon som har något bra förslag på vad jag kan prata om på retoriken? Det ska vara ett instruerande tal och jag kan ju som bekant ingenting om någonting så därför har jag lite fantasibrist.

Mami tjatar om att jag ska ta något tjohejs från hälsokosten som tydligen ska göra mig både pigg, glad, trött och mindre stressad. Med den här beskrivningen så låter det som nåt jävla superknark men sådant säljs ju inte där. Jag betvivlar stark att det kommer ha någon effekt what so ever så jag skiter i det.

Btw, har ni noterat min nya bloggdesign? Den är fin och minimalistisk tycker jag.

Mi end maj pörfekt lajf

Idag vaknade jag hyfsat tidigt eftersom vi skulle åka till farmor och farfar. Dom ville träffa Marianne innan hon och Brotha G åker upp till Kiruna. Det blev en hel del skratt när vi kom fram till att det var jättekul att mobba pappa för de superkorta shorts som han hade på sig på några gamla bilder. Fruktansvärt nog använder han fortfarande ett par liknande. Han blev lite upprörd när han fick veta att vi inte tycker att de är lika snygga som han gör. "20 år av lögner" kallade han det visst. Detta resulterade i att han sedan började skratta som ett downsbarn på tjack medans jag försökte ge stackars Marianne lite förståelse för papis excentriska beteende. Man måste ju försäkra sig om att flickebarnet inte byter adress och telefonnummer när hon kommer hem till Portugal.

Anyways, jag och mami dissade stan till förmån för Farsta där jag orkade traska runt i typ en halvtimme. Mycket lyckat. Åh, fett skumma saken. Jag har nämligen lyckats gå ner i vikt under julen. Trots mitt svullande alltså. Från början trodde jag att det berodde på att jag är den enda fromma kristna i världen och att Gud har bestämt sig för att belöna mig för mitt exemplariska leverne. Sedan kom jag på att så är inte fallet och drog då den enda logiska slutsatsen: cheesecake. Som jag har sagt så många gånger förr så är denna magiska efterrätt livets mening såväl som ett viktigt steg på vägen till världsfred.

Duktik hest

Året börjar fan bra tycker jag. Jag har börjat med hela "gör bättre ifrån dig i skolan" punkten på nyårslöftena. Jag har faktiskt gjort en hel läxa! Jag råckar phätt alltså! Sedan är det väl mindre bra att uppgiften skulle vara inne den 16 november.. Äsch, det är 50 pers på den kursen så hon har säkert ingen aning om att min uppgift kommer över en månad senare än alla andras.

I morgon ska jag vara ännu koolare och ge mig ut på stan ett tag. Förhoppningsvis kommer jag hem med något fint också. Gärna något i form av kläder.


Nyårslöften

Precis som jag lovade så ska jag skriva en liten lista med saker som ska ändras på år 2008.

♦ Jag ska bli mer social! Det måste jag annars kommer mitt liv att se värsta patetiskt ut på bilddagboken. Skämt åsido så ska jag börja umgås med folk för att inte bli totalt isolerad. Jag har nämligen hört att sånt är dåligt. Nu ska jag bli som allmänheten! Jag ska fika, gå ut och traska på stan, hänga med folk, partaja och jag ska faktiskt även börja ringa folk. How awesome is that?! Jaja, om allt det här går vägen kan jag även överväga att skaffa en kompis.

♦ Jag ska träna och bli smal. Och så ska jag ju självklart bli lite nyttigare också. Men om någon som läser detta funderar på att skänka bort ett löpband så är det bara att kontakta mig! Det är ett plus om det är ett fungerande sådant.

♦ Jag ska göra bättre ifrån mig i skolan. Nu kom jag på att jag har cirka 10 försenade uppgifter som måste göras.

♦ Försöka bli av med alla dessa issues som jag har samlat på mig på nu på ålderns höst. Typ sluta ha ångest 24/7 och göra mig av med den här lilla sociala fobin. Sen kan det också vara en bra idé att sluta hata alla människor som finns och skippa hela skjut-mig-i-huvudet humöret som har blivit allt för vanligt nu för tiden. Med andra ord så ska jag bli en sån där glad och trevlig människa. Yay.. *vågen*


Vad har du för nyårslöften?


 


RSS 2.0