Planer and stuff

Tydligen så är det lite roliga saker som händer i den nära framtiden så jag bestämde mig för att göra det Kimigirls gör bäst: En lista!

◊ Movie night hos valfri gosse eller tös där det ska lagas tacos och rejäla mängder cheesecake! Det senaste var givetvis mitt och min fellow gräddfanatiker Dianas utmärkta påhitt. Själva filmerna är mindre viktiga men för att det ska bli någorlunda trivsamt för Aho bör det finns med åtminstone en snygg skinhead med i handlingen.

◊ Fjortiskväll! Ni kan nog lista ut att det innebär en hel del cider och en jävla massa låtsasfylla för vår del. Än så länge är det jag, Hoe, Sälen, Cäru och Herr Novotny som ska ägna oss åt detta men eftersom FjOrTiZzaHr är flockdjur så är det möjligt att det tillkommer fler.

◊ Jag och Carro ska till kyrkan någon söndag för att se Herr Novotny sjunga några ljuva sånger. Sounds like fun, right?

◊ Den kladaste hesten i universum har snurrat runt på jorden i hela 17 år nu i januari och det tycker jag att vi ska fira med kopiösa mängder saft och tårta! Ett ypperligt tillfälle att låta partyhatten åka på. Det är ännu oklart om Diana kommer att dissa denna eminanta plan för att gå ut och supa men låt oss hoppas på det bästa.


Kommentarer
Postat av: Diana

haha, så jävla rätt! :D

2008-01-14 @ 19:03:27
URL: http://bittrasanningen.blogg.se
Postat av: Aho

Haha, framtiden ser ljus ut

2008-01-14 @ 20:00:37
URL: http://alchera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0